Curs 2015-16

Curs 2015-16
Curs 2015-16

dijous, 26 de setembre del 2013



Comença l’escola

S’han acabat les vacances i ja comença l’es


cola. Aquest any tenim molts canvis a l’escola i no hi ha nens de 6è ni de p3.
Tenim tres nens nous a l’escola: dos nenes, la Cristina i l’Ainhoa,  que han vingut de Màlaga i un altre nen, l’Arnau, que ja el coneixíem i que viu a Martinet. Han vingut dos mestres noves: l’Elvira de música i l’Anna d’Anglès, Francès i notícies. Han marxen  l’Anna i la Isabel  les nostres ex professores de castellà i de música. Aquest any no tenim tres classes sinó dos, la de la Gemma i la de l’Esperança. La nova Anna es molt “Chula” i estudiem moltes coses noves. Ara la Gemma ens ha fet una data amb belcro que va millor que l’antiga per escriure i està en 4 idiomes: En català, en castellà en anglès i en francès.
D’aquí poc començarem a fer l’hort i abans a l’estiu estava ple de plantes dolentes i aquest any el currículum  comú es fa a Martinet. Cada dijous fem jocs i educació física al camp de futbol. Ja a començat la cooperativa i ja em decidit el nom i el nostre equip directiu, la cooperativa es diu la cooperativa Europea i l’ equip directiu es: el president es el Marc Rodrigo, la tresorera es la Jana i la secretaria es la Rut.
També tenim l’aula de L’Anna on fem angles i francès on havans hi havia el menjador i els que no feien francès han après un nou idioma.



Marc, 5è
Jana, 4t

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Feu comentaris...